Izjava o zasebnosti

Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. se zavedajo pomena vaše zasebnosti, zato si prizadevajo varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani spletnega mesta.


Zbiranje osebnih podatkov
Spletno mesto Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači naslov, telefonsko številko in druge želene podatke, zato da bomo lahko izvedli vašo zahtevo. Osebne podatke nam morate posredovati v naslednjih primerih:

- pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev, 
- v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali uporabnik to sam želi. Kadarkoli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. bodo v tem primeru storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

Uporaba osebnih podatkov 
Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. uporabljajo vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za posredovanje obvestil. 
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršnekoli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam 
Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bo posredoval nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p..

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije 
Spletno mesto Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni potrebno več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p.. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika ali tukaj. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali vašim željam.

Spletno mesto Napihnjenčki, Pavel Lešnik s.p. zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Izvor piškotka: StatCounter analitični piškotek
Ime piškotka: is_unique 
Trajanje piškotka: 5- let 
Opis piškotka: Uporablja se za ugotavljanje analize prometa na spletni strani oz. statistike obiskanosti. V piškotu niso shranjeni nikakršni osebni podatki obiskovalca. 
Tukaj lahko zavrnete ali odobrite StatCounter Anlaytics piškotek. 

Izvor piškotka: CMS on-line vsebine
Ime piškotka: / phpsessid /
Trajanje piškotka: seja
Opis piškotka: Uporablja se za prikaz spletnih vsebin vpisanih on-line, preko CMS.

Izvor piškotka: Coopermine foto galerija
Ime piškotka: / coopermine /
Trajanje piškotka: 2 - leti
Opis piškotka: Uporablja se za prikaz foto vsebine v foto albumu.

Sprememba Izjave o zasebnosti
Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena marca 2019. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših dejavnosti in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu.

Vaša vprašanja in predlogi 
V primeru kakršnihkoli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca.

 

Več o spletnih piškotkih

Napihnjenčki

 

Pavel Lešnik s.p.

Hrvatini 100a

6280 Ankaran

 

Davčna številka 71989056

TRR SI56 6100 0002 0864 174 (Delavska hranilnica d.d.)

Stopite v stik

+386 68 600 453

info@napihnjencki.si

www.napihnjencki.si

 

Napihnjenčki        PlayTime

 

Za informacije in rezervacije pokličite:

  • od ponedeljka do nedelje

9.00 - 20.00

Pridružite se nam

Ostanite na tekočem z našimi ponudbami in novostmi.
© Mauritius 2019. All Rights Reserved.